Számos lánykérést láttunk már, de ez mindeniket felülmúlja. Melyik lány ne álmodna ilyenről?

166

Álmaiban minden lány arra az egyszeri és megismételhetetlen, romantikus pillanatra vágyik, amikor megkérik a kezét. Ilyenkor mindenki egy kicsit hercegnőnek érzi magát, egy olyan birodalomban, ahol a legnagyobb kívánságok is teljesülhetnek.

 

Az alábbi videóban a világ legromantikusabb lánykérését láthatjuk. Van itt minden: szebbnél-szebb rózsák, csillogás, gyémánt gyűrű, titkos levelek, limuzin, na és természetesen patakokban folynak a könnyek is.lanykeres2

Andre és Kimberly két éve élnek boldog párkapcsolatban. Szépek, szerelmesek, és teljességgel meg vannak győződve arról, hogy őket egymásnak teremtette az ég. Aférfi egy szép napon óriási meglepetést tervez imádott nőjének. Titkos tervébe bevonta a közeli barátokat, és a családot is, így Kimberly egyáltalán nem gyanakodik.


loading...

A fiatal nő a testvérével egy fotózásra indul éppen, beszállnak a limuzinban, és indulnak is a helyszínre. Egy idő után Kimberly egyedül marad a kocsiban, mivel kísérője azzal az ürüggyel áll elő, hogy még valamit el kell vennie a szülei házából, és kiszáll a kocsiból.

Innentől kezdve Kimberly egész élete megváltozik. A limuzin egy luxusszállodába viszi, ahol várja őt már Andre, a barátok, és a rokonság. Romantikus zenei aláfestés kíséretében Andre felolvassa neki a legszebb szerelmi vallomást, majd megkérdi, hogy szeretne-e a felesége lenni. Ekkor már mindketten könnyeikkel küzdenek, de a lány természetesen igent mondott.

Annyira romantikus, hogy mi is alig bírtuk ki sírás nélkül. Ha téged is meghatott, oszd meg a Facebookon.


Forrás:twice.hu