Ezt az egy éves fiút elrabolták. 21 évvel később a rendőrség felhívta az anyját, és azt mondták neki, hogy megtalálták.

228

Maria Mancia Kaliforniában élt a férjével, Valentin Hernandezzel és 18 hónapos fiukkal, Steve-vel. De egy nap Maria élete rémálommá vált, amikor a férje Valentin Hernandez elrabolta kisfiukat, Steve-t. A kisfiú még csak 18 hónapos volt. Maria mérhetetlenül szomorú volt, csak egy fényképe maradt hátra fiáról, mert Valentin az összes többi fényképet megsemmisítette.

 

Steve édesanyja pontosan emlékszik a gyerekrablás napjára. 1995-ben történt. Azóta Maria minden nap megnézte a telefonján lévő képet és remélte, hogy egy nap viszont látja fiát.

 

 

A San Bernardino-i rendőrség sok-sok évvel később nyomozta csak ki, hogy Steve Mexikóban volt, a Puebla nevű faluban. A rendőrség felhívta Mariát aki hihetetlenül boldog volt. Végre ismét együtt lehetett fiával, aki immár a 22. életévét is betöltötte.


loading...

 

A DNS teszt amit elvégeztek megerősítette, hogy a fiú valóban Maria fia. A rendőrség Valentin után nyomozott, aki azonban nyomtalanul eltűnt.

Steve nagyon megrökönyödött, mikor megtudta, hogy édesanyja még él. A filmben láthatja, ahogy megölelik egymást, a fiú nagyon örül, hogy más családtagja is van.

 

Steve az Egyesült Államokban folytatja jogi tanulmányait, testvéreihez és édesanyjához költözött.

Mariának és gyerekeinek a legjobbakat kívánjuk ezután a félelmekkel és reménnyel teli időszak után.

Kérjük oszd meg ezt a történetet barátaiddal és családoddal!
Forrás:harmonikum.com