A hajléktalan férfi maradék ennivalóért könyörög – mindenki csendben van, mikor a boltvezető valami mást akar

160

Joey Mustalin a kislányával ebédelt épp egy gyorsétteremben s olyan dolog történt ott, amit szeretett volna embertársaival megosztani a Facebook-on.

 


“MA STELLÁVAL A CHICK-FIL-A NEVŰ ÉTTEREMBEN ETTÜNK. MIKOR KÉSZEN VOLT AZ EVÉSSEL, JÁTSZOTT EGY KICSIT A TÖBBI GYEREKKEL AZTÁN SZERETETT VOLNA EGY FAGYIT ENNI.

LE AKART ÜLNI EGY ASZTALHOZ, HOGY OTT EGYE MEG A FAGYIJÁT. ANNYIRA ÖRÜLTEM, HOGY ÍGY DÖNTÖTT. ÍGY UGYANIS TANÚI LEHETTÜNK EGY NAGYON SZÉP GESZTUSNAK: EGY HAJLÉKTALAN FÉRFI JÖTT BE ÉS MEGKÉRDEZTE, VAN-E VALAMILYEN MARADÉK ENNIVALÓ.

 

A FÉRFI HAJA KÓCOS VOLT, SZAKÁLLÁRA NÉZVE PEDIG LÁTHATTUK, HOGY NEM VOLT LEHETŐSÉGE BOROTVÁLKOZNI. A KÖRÜLÖTTE LÉVŐ EMBEREK KICSIT ELHÚZÓDTAK A KÖZELÉBŐL DE Ő TOVÁBBRA IS NAGYON BARÁTSÁGOSAN VISELKEDETT. BESZÉLGETNI SZERETETT VOLNA AZ EMBEREKKEL DE NEKIK NEM VOLT SOK KEDVÜK VÁLASZOLNI. A FÉRFI MOSOLYGOTT MIKÖZBEN AZ ÉTTEREMVEZETŐRE VÁRAKOZOTT.


loading...

HALLOTTAM, AMINT A VEZETŐVEL BESZÉLGET ÉS A VEZETŐ AZT MONDTA, SZÍVESEN AD NEKI MELEG ÉTELT, DE NEM ÉTELMARADÉKOT. CSAK ANNYIT KÉRT ÉRTE CSERÉBE, HOGY A HAJLÉKTALAN VELE EGYÜTT IMÁDKOZZON.

HALLOTTAM A SZERETETET ABBAN AZ IMÁBAN. A HAJLÉKTALAN NEM EGY CSÖVES VOLT, AKI NEM ILLETT AZ ÉTTEREMBE. ŐMIATTA NYITOTT KI AZ ÉTTEREM AZNAP REGGEL. SZÓLTAM STELLÁNAK, HOGY FIGYELJE MI TÖRTÉNIK.

MEGKÉRDEZTE MIT CSINÁL A KÉT FÉRFI ÉS AMIKOR ELMAGYARÁZTAM, Ő IS ELKEZDETT IMÁDKOZNI.

NAGYON SZÉP, HOGY MEGMUTATHATTAM A KISLÁNYOMNAK EGY NAGYON FONTOS JELENETET AZ IGAZI ÉLETBŐL.

Biztosak vagyunk benne, hogy Stella nem fogja ezt a jelenetet egyhamar elfelejteni – s valószínűleg az étterem többi vendége sem!

Forrás:csodalatos.co