3-ból csak 1 embernek sikerül a képen megtalálnia az elrejtett személyt – Önnek sikerül?

189

Ha megnézi az alábbi képet, akkor ez egy teljesen hétköznapi képnek tűnik, melyen két ember áll egy fa alatt. Egymást átkarolva állnak ott, miközben a tavat nézik. Ha azonban egy kicsit jobban megnézzük a képet, látjuk, hogy még valaki van a képen.

Jól meg kell néznünk a képet, de ha a figyelmünket inkább a fa ágaira irányítjuk, akkor látjuk, hogy milyen optikai csalódást mutat a kép.

1474984935

Most már látja? Ez egy kisbaba. Bal oldalon van a feje és jobb oldalon a lábai. Elöször jól meg kell nézni a képet, de ha már egyszer felismertük, akkor már nem lehet “nem észrevenni”.

1474984971

Nem világos, hogy ez a kép kié, de nagyon jó példája az optikai csalódásnak. Van még több ilyen is, lent láthat még néhányat, nézze meg, hogy talál-e rajtuk érdekes dolgot.

1474985066

Az elrejtett férfi

Ez a kép olyan, mintha csak egy természetfotó lenne, fákkal, növényekkel, bokrokkal. De van még rajta valami, mégpedig egy férfi alak. Nem is kicsit elrejtett, mert a ruházata olyan, mint az erdő színei, az arcán is festék van. Már látja? Az alábbi képen jelöltük, hol áll.

1474985198


loading...

Ezt nagyon nehéz volt megtalálni, nem?

Emberek a vízben

Ezen a képen egy gyönyörű tavat lát, hegyvonulattal. Vagy esetleg valami mást? Esetleg már észrevette?

1474986593

Ahhoz, hogy észrevegyük az alakzatot, egy kicsit el kell fordítani a fejünket balra. Most már látja? Két embert ábrázol a kép, akik félig a víz felett vannak, félig pedig a víz tükrözi őket.

1474986587

Anya és gyermeke! Milyen szép, hogy valaki ilyen képet tud készíteni.

Elrejtett arc

Ez is igazi mestermű. Egy nagy archoz hasonlít, de ha jobban megnézzük, sok minden mást is felfedezhetünk rajta. Nem kevesebb, mint kilenc arcot találunk ezen a képen, ha jól megnézzük. Látja az összeset?

1474987234

Itt találhatók:

1474987239

Nagyon vicces és meglepő ilyen vagy ehhez hasonló opitkai csalódást látni egy képen. Szeretné tudni, hogy barátainak is olyan jó-e a szeme, mint Önnek? Akkor kérjük ossza meg ezt a cikket velük!

Forrás:csodalatos.co